Wat moet u weten voordat u naar Amerika reist?

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Golden Gate Bridge (foto: Patrick Tomasso)

Je kunt nooit te goed voorbereid zijn voordat je op reis gaat naar het buitenland. Zelfs een natie met zoveel bekendheid als de Verenigde Staten vereist een zekere mate van voorbereiding.

Als u dat begrijpt, zijn er aspecten van het pre-travel-gedeelte van elke vakantie die meer aandacht voor detail vereisen dan ervoor te zorgen dat u het juiste aantal t-shirts hebt ingepakt.

Een van die cruciale details is het onderzoeken van uw geschiktheid om de Verenigde Staten binnen te komen.

Gelukkig, afhankelijk van uit welk land je een paspoort hebt, is dat proces snel, eenvoudig en volledig online uitgevoerd.

De elektronische systeemreistoestemming (ESTA) voor de Verenigde Staten is beschikbaar voor paspoorthouders uit 39 landen, waaronder Canada, leden van de Europese Unie, Australië, het VK en meer.

Het nieuws wordt echter nog beter, aangezien het virtuele aanvraagproces een doorlooptijd van slechts 48 uur heeft, wat betekent dat aanvragers een snelle reactie zullen ontvangen, wat perfect is voor uitstellers.

Als u van plan bent om ‘s ochtends te vliegen en u zich nu pas realiseert dat u een ESTA nodig heeft om binnen te komen Amerika, vrees dan niet, er is ook een dringende ESTA-optie die u tegen een meerprijs binnen een uur een reactie geeft.

Dus als u eenmaal uw ESTA heeft verkregen, welke andere dingen moet u dan nog weten voordat u naar Amerika reist?

Wat is het toegangsbeleid van Amerika met betrekking tot COVID-19?

Een groot deel van de voorwaarden voor regeringen die hun grenzen heropenen voor buitenlandse reizigers, zijn de toegangsbeperkingen van elk land.

Om de verspreiding van het virus te blijven onderdrukken en houd mensen gezond, is het beperken van menselijke verplaatsingen van het ene deel van de wereld naar het andere van cruciaal belang, niet alleen voor individuele overdrachtssnelheden, maar ook om nieuwe varianten van het coronavirus in te dammen.

Sommige landen vereisen dat bezoekers bij aankomst in quarantaine gaan.

Anderen hebben bewijs nodig dat ze zijn geweest gevaccineerd, en weer anderen hebben elke passagier nodig om een ​​negatieve PCR-test te tonen die in de afgelopen 48 of 72 uur is genomen.

Dus, waar valt de VS op dat spectrum?

Moet ik in quarantaine bij aankomst in Amerika?

Nee, vanaf nu is het niet nodig om in quarantaine te gaan bij het binnenkomen van de Verenigde Staten. Er werd eigenlijk nooit veel gesproken over het dwingen van alle bezoekers in quarantaine.

De CDC en andere overheidsinstanties raden echter nog steeds aan om zoveel mogelijk sociale afstand te houden, zelfs als u bent ingeënt.

Gelukkig zijn er maar weinig plaatsen op aarde die leuker zijn om sociaal afstand te nemen dan de VS, die een aantal van de meest bekende en prachtige nationale parken in de omgeving van.

Moet ik gevaccineerd zijn om de VS binnen te komen?

Toen hun vaccinatiecampagne eenmaal was opgevoerd, steeg de VS naar de top van de hitlijsten voor landen waarvan de bevolking de hoogste vaccinatiepercentages.

Hoewel er inspanningen zijn geleverd om hun eigen burgers voorrang te geven, vereisen de VS momenteel niet dat toeristen bij aankomst volledig worden gevaccineerd.

Hoe zit het met een PCR-test?

Er is momenteel één Coronavirus-gerelateerde voorwaarde voor binnenkomst in de Verenigde Staten.

Sinds het land voor het eerst weer de toelating van buitenlanders begon toe te staan, hebben ze van hen geëist dat ze binnen 72 uur na de reis naar Amerika een bewijs van een negatieve PCR-test tonen.

Sommige luchthavens over de hele wereld bieden coronavirus-tests aan passagiers of mensen die op doorreis zijn.

Als je een bijzonder lange reistijd hebt, met als hoogtepunt je vlucht naar de VS, zorg er dan voor dat je binnen die 72 uur toegang hebt tot een COVID-test.

Ambtenaren behouden zich het recht voor om iemand de toegang tot de Verenigde Staten te weigeren als ze geen documentatie (digitaal of hardcopy) van een recente negatieve PCR verstrekken.

Hoe zit het met de Amerikaanse COVID-19-regelgeving?

Niemand wil de wereld over vliegen voor een broodnodige vakantie om vervolgens te ontdekken dat de dingen gedeeltelijk zijn afgesloten. Reizen kan al stressvol genoeg zijn.

Het punt van weggaan is om tijdelijk te ontsnappen aan de dagelijkse sleur van je leven, niet herinnerd te worden aan hun alomtegenwoordigheid.

Daarom moeten reizigers de richtlijnen van hun bestemming onderzoeken voordat ze op reis gaan.

In de Verenigde Staten kan dat wat meer onderzoek vergen dan elders.

Aangezien de VS is opgedeeld in 50 staten en meerdere territoria, is het moeilijk om een ​​beeld te schetsen van de huidige beperkingen.

Daarom is het absoluut essentieel voor mensen die een reis naar de VS plannen om de individuele locaties die ze hopen te bezoeken te onderzoeken.

Op die manier kunnen ze verzekerd zijn van hun veiligheid en erop vertrouwen dat ze niet teleurgesteld zullen zijn als de zaken bij aankomst gesloten zijn.

Maar als u merkt dat u de VS bezoekt en merkt dat uw favoriete attractie of restaurant is gesloten, hoeft u zich geen zorgen te maken.

Er zal altijd de heerlijk buiten om in te verdwalen en er even helemaal tussenuit te zijn.

______

Dit verhaal wordt u aangeboden in samenwerking met ESTA USA.

Laatst bijgewerkt op 17 augustus 2021 door Dave

Een reis plannen? Go Backpacking gebruikt en beveelt aan:

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Joostandkiki
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare