Astral TR1 Mesh-schoenrecensie

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Astral TR1 Mesh Schoenen Review

Astral TR 1 mesh schoenen zijn lichtgewicht wandelschoenen ontworpen voor nat terrein zoals canyons en kano-portages. Ze zijn perfect voor gebruik in natte omstandigheden waar je voeten vaak onder water staan ​​omdat ze onmiddellijk leeglopen. Ik heb trailrunners van mesh, maar deze schoenen zijn zoveel beter dan die bij het afstoten van water, ze hebben veel betere tractie en ze drogen opmerkelijk snel na gebruik.

Specificaties in één oogopslag

  • Beoogd gebruik: water, lichte wandelaar
  • Bovenwerk: Ripstop 2D Mesh met TPU-overlays bij teen- en hielkap. Ondersteunende EVA-hielcup.
  • Tussenzool: niveau hiel tot bal, met Top Shank om vermoeidheid van de voet te verminderen.
  • Buitenzool: rubber met hoge wrijving en noppen van 5 mm.
  • Voet tot grond afstand: 21 mm hiel, 20 mm bal
  • Gewicht/schoen: Heren 9 = 301g (10.624 oz)
  • Maten: Heren US 8-14
  • Maatvoering: valt normaal qua maat

Terwijl ik er wat wandelen en bushwhacking in doe, gebruik ik voornamelijk de Tr1 Mesh Shoes voor blauwe legging, wat inhoudt dat ik urenlang in het midden van bergbeekjes in ijskoud water loop terwijl Tenkara vliegvissen. Deze beekjes zitten vol met mos en met slijm bedekte rotsen en ze zijn echt glad. Maar ik heb gemerkt dat de tractie van deze schoenen opmerkelijk goed is op zowel natte als droge rivierrotsen. Het is veel beter dan mijn La Sportiva Ultra Raptors, mijn normale trailschoenen van mesh. De tractie is ook een stuk beter dan mijn Orvis UL Wading Boots, die zelfs metalen noppen hebben!

Het bovenwerk van mesh voert water opmerkelijk snel af.
Het bovenwerk van mesh voert water opmerkelijk snel af.

Ik ben altijd een beetje paranoïde als ik nieuwe schoenen probeer, omdat ik als wandelaar bang ben om hielblaren te krijgen omdat ze me een paar weken aan de kant kunnen houden terwijl ze genezen. Hoewel ik sokken draag met deze schoenen, Darn Tough-sokken, heb ik natuurlijk helemaal geen wrijvingsproblemen gehad met deze schoenen. Er is geen inloopperiode, hoewel ik er ook niet veel in wandel. Misschien een paar mijl per keer, want het kost me een paar uur om een ​​mijl een bergstroom op te lopen als het vissen goed is, voordat ik stroomafwaarts loop op een aangrenzend pad.

Dat gezegd hebbende, deze schoenen hebben body, in tegenstelling tot sommige waterschoenen, en ik ben ervan overtuigd dat ik erin zou kunnen wandelen als ik dat zou willen. Er is een stevig hielgedeelte dat de achterkant van je voet omhult, een rubberen teenschop aan de voorkant en TPU die de voorkant en zijkanten van de voet beschermt. Er is ook een behoorlijke hoeveelheid vulling tussen de nokken en het voetbed, zodat je niet elke steen en rots voelt waarop je stapt.

Diepe nokken zorgen voor geweldige tractie op gladde, natte rots
Diepe nokken zorgen voor geweldige tractie op gladde, natte rots

Een van de redenen waarom ik deze schoenen heb gekocht, is dat ze een schacht in de tussenzool hebben omdat ik deze zomer wat voetproblemen heb met schoenen die te veel buigen. Hoewel het voetbed wat meegeeft, heb ik geen pijn als ik in deze schoenen wandel, wat een groot pluspunt is. Hoewel ze bijna geen drop hebben, is dat niet de reden dat ik ze heb gekocht. Het is niet merkbaar, of iets waar ik zoveel om geef, om eerlijk te zijn.

Zoals ik hierboven al zei, zijn de nokken mooi en diep en bieden ze geweldige tractie op gladde, gladde en natte rivierrotsen. Dit is vooral merkbaar als ik van rots naar rots spring terwijl ik stroomopwaarts werk.

De TR1 Mesh Shoes drogen zeer snel
De TR1 Mesh Shoes drogen zeer snel

Als je op zoek bent naar een geweldige mesh-schoen voor nat wandelen, waden of dragen, zou ik deze zeker geven Astral TR1 Mesh-schoenen een poging. Er is een van mijn beste nieuwe uitrustingsvondsten van de zomer en ik zal ze de rest van het visseizoen dragen.

Vergelijk 3 prijzen

Laatst bijgewerkt: 2021-08-31 19:44:56

Opmerking van de uitgever: Als je overweegt uitrusting te kopen die we hebben beoordeeld of aanbevolen op SectionHiker, kun je ons daarbij helpen. Klik gewoon op een van de bovenstaande verkoperslinks en als u een aankoop doet, kunnen we (maar niet altijd) een klein percentage van de transactie ontvangen. De kosten van het product zijn voor jou hetzelfde, maar dit helpt ons om ongesponsorde en onafhankelijke uitrustingsreviews, veelgestelde vragen voor beginners en gratis wandelgidsen te blijven testen en schrijven. Bedankt en we waarderen uw steun!

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Joostandkiki
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare